Om Oss / About

Vi är en kristen gemenskap inom

Hagebykyrkan

Vår Vision:
Vi är en gemenskap som söker Gud! Vi fortsätter vårt arbete med att vara en mångkulturell församling i Hageby, där alla tar hand om varandra och lever av, genom och till Jesus!  Vi vill vara grundade i Guds ord och vägledda av den Helige Ande, som förvandlar oss till att sprida den frihet och räddning som finns i Jesus Kristus.

Vision:

We long to be a multicultural congregation in Hageby where we take care of each other and live by, through and for Jesus! We are a fellowship that seeks God through the Word of God. We want to spread the freedom and salvation that is in Christ Jesus, guided and transformed by the Holy Spirit.

نظرتنا المستقبلية :

نحن نتوق إلى أن نكون تجمع مسيحي من مختلف الثقافات في هاجبي هناك يعتني الجميع ببعضهم البعض ويعيشون من خلال يسوع المسيح وله.

نحن نريد أن نكون متأسسين في كلام الله وفي الروح القدس اللذان يساعدونا ويرشدونا ويحولونا إلى مبشرين بالحرية والخلاص والسلام الموجودين في يسوع المسيح.

VÅRA VÄRDERINGAR

Kristus-centrerat:

Vår budskap är baserat på att:

o Bara Jesus är vägen och sanningen och livet.

o Bara genom det ultimata offret av Kristus på korset blev vi räddade och det har gett oss frihet

Vägleda av den Helige Ande:

Vi längtar efter att vara vägledda av den Helige Ande som ger oss liv.

o Vi är vägledda till att sprida räddning

o Vi är vägledda till att tjäna Gud.

Grundade i Guds ord:

Bibeln är vår auktoritet för all vår tro och praxis.

o Vi kan lära känna Gud genom Bibeln och vi kan ära Gud .

KONTAKTA OSS

FÖLJ OSS

Info@hagebykyrkan.com

Pastor Mario: 070-384 91 44

© Copyright 2018. All Rights Reserved.